Priboljški za pse

Psi so mesojede živali. Kljub sedanjemu načinu življenja in njihovi splošni presnovi je njihov prebavni sistem enak kot pri njihovih prednikih. Zato njihove fiziološke potrebe ostajajo enake kot pri mesojedih živalih.

Da bi hrana, kijo bomo dali svojemu psu, kar najbolje ustrezala njihovim prehranskim potrebam, mora vsebovati živila, ki jih nagonsko pojedo v naravi. Vendar moramo pri tem upoštevati današnji način življenja (redni obroki, splošno manj telesne aktivnosti ipd.).

Koncept »INSTINCT« – nagon – je preprost. V prehranjevalni režim naših psov vpeljuje večje količine različnih vrst svežega mesa, ki zagotavlja večjo vsebnost beljakovin, in kar v največji meri zmanjšuje količino ogljikovih hidratov, ki za pse ne predstavljajo naravnih prehranjevalnih navad. Z drugimi besedami – »INSTINCT« je biološko primerna– zanesljiva hrana (BARF).

Priboljški »INSTINCT« so razviti z mislijo, da se v pravilnem razmerju prilagajajo prehranjevalnim potrebam naših psov. To pa omogoča uporaba svežega mesa, zelenjave in uravnotežene količine živalskih maščob.

Priboljški Instinct Dog Treat vsebujejo:

    90% raznovrstnega svežega mesa,
    10% sadja, zelenjave in rastlin,
      0% žitaric.

Za razliko od tradicionalnih dobrot za hišne živali si priboljški »INSTINCT« prizadevajo za raznolikost virov mesa, da bi bila zvesta pasjemu načinu prehranjevanja v naravi (odvisno od plena določenega dneva).

VISOKA VSEBNOST MESA
Psi so mesojede živali ... zaradi tega je njihova fiziologija gensko programirana tako, da v glavnem presnavlja mesne sestavine (veliki podočniki, kratek prebavni trakt itd.) in ne hrane, bogate z ogljikovimi hidrati, kot so žita iz tradicionalne hrane za hišne živali.

NIZKA VSEBNOST OGLJIKOVIH HIDRATOV
Prehransko gledano imajo naši psi zelo omejeno potrebo po ogljikovih hidratih. Njihova prehrana je sestavljena skoraj izključno iz mesa. To je posledica velike razlike med njihovo presnovo in presnovo vsejedih živali. Energetske bilance, ki izhajajo iz uporabe ogljikovih hidratov, so v primerjavi s tistimi iz uporabe maščob živalskega izvora dejansko zelo nizke.

BREZ ŽITARIC
Pasji prebavni trakt ni namenjen presnovi velikih količin žita. Za razliko od tradicionalnih hran za hišne živali je hrana »INSTINCT« v večini sestavljena iz svežih sestavin, ki temeljijo na mesu in ne vsebujejo žitaric. Visoka vsebnost ogljikovih hidratov iz žit prispeva k debelosti, diabetesu, hiperglikemiji in odpornosti na insulin. Sumi se, da je to vzrok za zdravstvene težave, ki jih naši psi trpijo danes.

BREZ RASTLINSKEGA OLJA
Psi so mesojede živali … zato potrebujejo živalske maščobe in ne rastlinskih. Hrana »INSTINCT« spodbuja živalske maščobe, ker se te presnavljajo veliko bolj učinkovito kot rastlinske (maščobe pasjemu telesu zagotavljajo energijo). Zdravje naših psov je odvisno od osnovnih maščob, kot so omega 3. Če želite, da so naši psi zdravi in v odličnem fizičnem stanju, je bistvenega pomena zagotoviti, da njihova prehrana vsebuje omega 3 maščobe živalskega izvora, ne pa omega 3 maščob rastlinskega izvora, ki se presnavljajo bistveno slabše in kasneje.

RAZNOLIKA ZELENJAVA
Zelenjava zagotavlja številne vitamine, minerale in vlakna, ki so bistvenega pomena za zdravje naših psov. Prav tako ima biološko uporabno prednost, saj vsebuje veliko manj ogljikovih hidratov kot žita.

RASTLINSKI IZVLEČKI
Psi nagonsko iščejo koristi nekaterih rastlin, ki jim dajejo naravno vitalnost in jim omogočajo, da se znebijo toksinov in krepijo njihove organe.

MEŠANICA MINERALOV
Tradicionalne suhe hrane za hišne živali so pogosto sestavljene iz živalskih stranskih proizvodov. Kot takšne imajo zelo velike in nenadzorovane vsebnosti mineralov. Hrana »INSTINCT«kot vir beljakovin v veliki meri uporablja sveže meso brez kosti, kar ima prednost zagotavljanja naravnih mineralov, ki natančno izpolnjujejo potrebe naših psov in s tem učinkovito spodbujajo njihovo zdravje.

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.

   hrana za pse Nutrivet Instinct            hrana za pse in za mačke_logo         hrana za mačke Nutrivet Instinct   hrana za pse in mačke_Nutrivet

http://b.artbetting.net/